Restaurant

Chinees Specialiteiten Restaurant Wing On is een uiterst modern restaurant. Ze bevindt zich op een prachtige locatie in een zeer vriendelijk winkelcentrum in Kampen. De locatie kenmerkt zich vooral door klantvriendelijkheid, schoonheid en rust. Naast het restaurant bevindt zich een grote parkeerplaats waar altijd voldoende ruimte is voor de bezoekers van ons restaurant. En voor wie op de fiets wil komen: plek genoeg!

Ons restaurant heeft een uitstekende reputatie als afhaalrestaurant. We worden geroemd om de constante kwaliteit van onze producten, de reinheid en de properheid van het restaurant, bar en keuken en… om onze klantvriendelijkheid. Afhalen is zo makkelijk… fiets of auto neerzetten, naar binnen wandelen, uw bestelling afhalen en enkele minuten later zit u thuis aan tafel met een kwaliteitsproduct….

Maar we zijn juist ook zo trots op onze specialiteiten. Wie eens wat anders wil proberen dan de bekende gerechten die u op elke (afhaal)kaart aantreft, kan bij ons terecht voor de echte klassieke Chinese en Cantonese gerechten. U weet niet wat u proeft…. Vraagt u eens naar de speciale Wing On-kaart! Uw maaltijd wordt een culinaire oosterse verrassing….

Restaurant-1